Kulinarne podróże po Polsce

0

23 października w klasie IIa Szkoły Podstawowej w Szczuczynie odbyła się lekcja otwarta pt. „Wiem, co jem”. Uczniowie omawiali wartości odżywcze warzyw i owoców oraz wpływ zdrowego odżywiania na zdrowie człowieka. Poznały potrawy pochodzące z różnych regionów Polski. Na podsumowanie przygotowały surówki z warzyw i owoców. Zajęcia odbyły się w korelacji z programem „Owoce i warzywa w szkole”.

SP w Szczuczynie

Udostępnij:

Skomentuj

Wpisz odpowiednią cyfrę w poniższe pole : Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Komentarze pod artykułami są opiniami użytkowników naszego portalu. Nie publikujemy wpisów wulgarnych, zwalczamy trollowanie. Nie tolerujemy spamu i postów pisanych wyłącznie Caps – Lockami. Ze względu na ograniczoną długość komentarzy zastrzegamy sobie prawo do usuwania obszernych artykułów wklejanych w postach w sytuacji, kiedy można wykorzystać link.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
x