Spektakl smaków na Polagrze. SM MLEKPOL zaprasza na kulinarne show.
Omlet serowy z grzybami i świeżymi ziołami, francuskie tosty z twarogiem, solonym karmelem i bakaliami, Smoothi truskawkowe z mięta i czerwonym pieprzem – to tylko kilka z kulinarnych atrakcji, których będzie można spróbować odwiedzając stoisko Spółdzielni Mleczarskiej Mlekpol podczas Międzynarodowych Targów Polagra Food w dniach 24-28 września.
Już kolejny rok podczas targów Polagra Food zapraszamy do naszego stoiska na wyjątkowe pokazy kulinarne i degustacje wybornych dań, do których mistrz kuchni wykorzystuje produkty Mlekpolu. Podobnie jak w roku ubiegłym gotować dla naszych gości będzie Marcin Budynek, wieloletni szef kuchni Hotelu Warszawa w Augustowie oraz Hotelu Bryza w Juracie. założyciel Akademii Kulinarnej oraz Klubu Szefów Kuchni. – informuje Ewa Gromadzka, kierownik marketingu SM MLEKPOL z Grajewa.
Na 160 metrowej powierzchni będzie też kącik kawowy, gdzie zawodowi bariści przygotują wyśmienite kawy z dodatkiem Łaciatych mleka lub śmietanki. Smak napojów dopełnią słodkie i słone przekąski na zimno i na gorąco.
SM MLEKPOL odbierze także kolejne prestiżowe Złote Medale targów Polagra Food za swoje wyroby. Tym razem są to Chłodnik warzywny MLEKPOL oraz Serek Śmietankowy Łaciaty z suszonymi pomidorami. To jednak nie koniec rywalizacji. Wciąż trwa głosowanie w plebiscycie o Złoty Medal – Wybór Konsumentów, szczegóły na stronie zlotymedal.mtp.pl
Zapraszamy do pawilonu nr 7 – stoisko nr 4.
Komentarze pod artykułami są opiniami użytkowników naszego portalu. Nie publikujemy wpisów wulgarnych, zwalczamy trollowanie. Nie tolerujemy spamu i postów pisanych wyłącznie Caps – Lockami. Ze względu na ograniczoną długość komentarzy zastrzegamy sobie prawo do usuwania obszernych artykułów wklejanych w postach w sytuacji, kiedy można wykorzystać link.